April er alt for kold!

Danmark kan være et skide koldt land. Nu er vi midt i april måned, det sner og jeg har våde sokker. Det er altså bare ikke livet. Jeg troede, at jeg skulle have sommerkjolen frem fra skabet og løbe i bare tæer over græsmarkerne. I stedet for skal jeg have pisgult regntøj på og gerne en vinterjakke inden under. Det er jo trist. Min radiator står på fem, men jeg fryser stadig. Hvad kan jeg gøre for at komme helskindet igennem april måned?

Få varme ind i huset

Køb et ventilationsanlæg og få lukket varmen indenfor. Du tænker, dem har du da tit brugt i udlandet, når det har været varmt. Så har du haft det på fuld drøn hele natten, og der har ligget sne på gulvet, men de kan sagtens bruges den modsatte vej også! Et ventilationsanlæg tager luften udefra og bringer den indenfor i enten varm eller kold tilstand. Du kan få det lækkert varmt i sofahjørnet med sådan en på bare et par sekunder. Det er både stærkt og effektivt! Og når det så er brandvarmt udenfor til sommer, jamen, så kan du nyde en dejlig kold brise inde i stuen. Ventilationsanlægget filtrerer luften med sit Dantherm filter, så du får den bedste luft ind i dit hjem.

Ikke flere tykke jakker og dyner

Smid vinterdynen ind i skabet, læg hjemme skoene på hylden og drop de forpulede hjemmestrikkede sokker. Vi gider dem ikke længere, nu skal vi have lov til at være frie. Du får det varmt og lækkert med din nye bedste ven, ventilationsanlægget, og så behøves du ikke længere at klæde dig på i flere lag. Du kan få de sommertemperaturer vi drømmer om lige midt i din dagligstue!