Tjen penge på ladestandere til erhverv

Elbiler bliver gradvist mere udbredte, og de bliver efterhånden i stand til at kunne køre meget længe på en fuld opladning. Ønsker du at drage fordel af udviklingen og tjene en god gevinst? Ja, så kan du fx sætte ladestandere op, som folk kan lade deres biler op fra. For i dag kan du få ladestandere, hvor brugere betaler via en appløsning. Disse løsninger egner sig især godt til dig, der udlejer en ejendom.

Gør det let for registrerede bruger at tanke el op

Leder du efter en ladestander til erhverv, som brugere kan tilgå mod betaling, er det ideelt at vælge én med brugeroprettelse, hvor brugere fx registreres på bolignummer. For måske ønsker du ikke, at alle kan tanke op ved ladestanderen – det kunne jo være tilfældet, hvis du ønsker, at adgang til en ladestander skal fremstå som et særligt gode, det kun er lejere på ejendommen forundt at anvende.

Husk den hurtige adgang til support af ladestander

Når du ønsker at få sådan en løsning til din ejendom, er det godt at sørge for at få ladestanderen og den software, der skal understøtte den, et sted, hvor du ved, at du har adgang til support året rundt. For alt andet lige så kan du regne med flere tekniske udfordringer ved en ladestander, som en masse forskellige folk har adgang til, end ved ladestandere som kun en enkelt husholdning benytter sig af.

Tror du på, elbilisme fortsætter med at være i vækst?

Selvfølgelig er det ikke kun udlejere af ejendomme, der kan tjene penge på at lade en ladestander stå til andres rådighed. For erhvervsdrivende i øvrigt kan selvfølgelig også – uanset om vi taler om folk, der driver konferencecentre, kontorfællesskaber eller lignende. Har du tiltro til, at flere og flere danskere vil blive elbilister? Så kom udviklingen i forkøbet – og tjen en klat penge på ladestandere.