Er du ejer af Apple produkter? Lær disse tricks!

Er du ejer af Apple produkter? Hvis man skal gå ud fra statistikken, så er der en stor chance for, at du kan svare Ja på det spørgsmål. Når man benytter Apple produkter, er det formentligt fordi, at man værdsætter stil, modernitet og funktionalitet – alt sammen kombineret i ét produkt. Men en Apple-forbruger er på samme tid også et menneske, som altid kigger efter måder at optimere på. Derfor vil denne artikel formentligt falde godt i din smag, da du her vil få serveret 3 tips og tricks som kan gøre din Apple oplevelse bedre!

En usb-c dockingstation

Dette trick henvender sig til Macbook Air ejerne. Den helt store klage her, er selvfølgelig, at der ikke er nogen usb port. Hvordan skal du så forbinde alle dine ”gamle” produkter, som kører med traditionelt usb? Svaret er en usb-c dockingstation. Med en usb-c dockingstation kan du nemlig koble ikke bare én, men flere, usb apperater til din Macbook, alt sammen igennem din usb-c port, som din usb-c dockingstation jo kan forbindes til.

Foldbart tastatur til Ipad

Du kan også godt bruge en usb-c dockingstation til din Ipad. Men her løser en usb-c dockingstation ikke den primære klage. Hos Ipad ejeren er det nærmere, at det nogle gange er en anelse irriterende at skulle skrive længere tekster på en touchskærm. Men den store svaghed, som en Ipad besidder, kan nemt løses. Dette løses igennem et foldbart tastatur. Forestil din en musemåtte med knapper – dette er altså præcis hvad du kan anskaffe dig til din Ipad. Det kommer naturligvis i trådløs udgave.

Isoleringstape kan spare dig en ny oplader

Dette er et mere lavpraktisk råd, men ikke desto mindre kan det spare dig en del penge. Du kan nemlig skåne din Macbook oplader – som jo har det med at knække – ved at vikle isoleringstape rundt om den i begge ender.