Opgrader dine udendørsarealer med granitskærver

Granitskræver er den perfekte måde at sætte prikken over i’et på dine udendørsarealer. Med at naturligt og råt udtryk, der mere eller mindre ikke kræver nogen former for vedligeholdelse, skaber du en indbydende stemning der tidløst skaber det helt rette udseende. Du kan anvende granitskærver i din indkørsel, i dine havebed eller på gårdspladsen, hvor du ønsker et solidt underlag, der ser hamrende godt ud. Granitskærver fås i flere farvenuancer, så du kan vælge den udgave der passer bedst til omgivelserne omkring din bolig.

Granitskærver er en billig løsning i indkørslen

Sammenlignet med de mange alternativer der findes derude til indkørslen, så er granitskærver et oplagt valg, hvis man kigger på prisen. Det er langt billigere end eksempelvis at lægge herregårdssten på hele området, der endda langt fra er den dyreste løsning på markedet. Derudover sparer du penge på de håndværkere der eventuelt skulle hjælpe dig med en flot flisebelægning, da der ikke stilles de store krav til forberedelse eller færdigheder, når du ønsker at have granitskærver i din indkørsel.

Pas på med de små granitskærver i indkørslen

Granitskærver findes i flere størrelser og de har hver deres fordele og ulemper. Hvis du gerne vil holde ukrudtet væk, så er det en fordel at have en mindre størrelse af granitskærver, da det pakker sig tættere og giver mindre mulighed for at ukrudt og planter kan komme op igennem. Samtidig er de små størrelser af granitskærver nemmere at rive, så de altid ligger jævnt. Dog skal du passe på med granitskræver der er 11 mm eller mindre hvis der er tale om indkørslen. Her har de små sten nemlig en tendens til at sætte sig fast i dine bildæk og kan i værste tilfælde ende ud i punkteringer.

Find den bedste pris på granitskærver

Du kan selvfølgelig selv gå ud og hugge på de områder der er rige på granit, hvis du gerne vil spare så mange penge som overhovedet muligt, men du kan også finde gode tilbud online og i butikkerne, så ikke du skal tømme pengepungen for at pynte lidt ekstra og sætte prikken over i’et på dine udendørsarealer. Skal du bruge en hel del granitskærver, så er der oftest penge at spare, ved at købe et stort parti ad gangen. Ellers kan du søge online, for at finde den mængde der passer dig bedst og til den bedste pris. Spar penge ved at kigge dig om, i stedet for at lægge de første granitskærver du finder i indkøbskurven.

Hvor mange kilo granitskærver skal du bruge?

Det kan måske virke lidt uoverskueligt at regne sig frem til, hvor mange tons granitskærver du skal bruge, når du skal anlægge områder på dine udendørsarealer. Det kommer også en smule an på, hvad underlaget med granitskærver skal anvendes til. Er det eksempelvis til indkørslen, hvor bilen skal ind og ud hver eneste dag, så anbefales det at der kommer et lidt tykkere lag af granitskærver på området, end hvis det eksempelvis var havebedet der var tale om. Som tommelfingerregel skal du bruge omkring 1 ton granitskærver for at kunne dække en område på 12-14 kvadratmeter.